Pavaj Dale - gama produse

Pavaje dale la comanda pavele de beton pavaj borduri tratuare din dale pavaj.

SC PAVAJ-PAVELE PROD SRL este o firma care are ca obiect principal de activitate productia elementelor din beton, bordura, garduri decorative, tigla termoplast in special pavemente(pavaj),din care va putem oferi o larga gama, de diferite dimensiuni, grosimi si culori.
Materia prima se importa din U.E. (matrite, pigmenti, aditivi)  pentru prefabricarea obiectelor din beton.
Societatea noastra ofera:

Pavele pavaj dale in bucuresti borduri si pavaje pavaj dale la comanda instalatii pavaj pavele

  1. o gama larga de modele de dimensiuni si grosimi diferite, existente permanent in stoc;
  2. pigment(oxid de fier) de origine ceha avand concentratie mare din care reies culorile vii ale produselor. In permanenta va stam la dispozitie cu diverse culori existente pe stoc;
  3. aditivi de origine germana avand rol in protejarea elementelor din beton la inghet-dezghet, elasticitate si marirea prizei acestora;
  4. decofrol de origine ceha care se foloseste la ungerea matritelor pentru prelungirea productivitatii acestora si evitarea rebuturilor la productia finita  a elementelor din beton;

Borduri trotuare pavele pavaj pavaje dale si pavaj de culori diferite dale arnoment pavaje la comanda pavele de beton dale pavaje

click pentru afisare carusel

Gama de produse in format WORD sau PDF

    Va multumim ca v-ati indreptat atentia catre produsele noastre. De aceea venim in sprijinul dumneavoastra oferindu-va cat mai multe informatii despre modul de montaj si toate avantajele ce va sunt oferite de acest produs.
    Societatea noastra produce si va ofera pavaj intr-o mare varietate de modele si culori pentru ca dvs. sa puteti da frau liber imaginatiei, pavaj certificat corespunzator tuturor standardelor europene.
    In functie de arhitectura si suprafata de care dispuneti, consultantii nostrii va pot indruma catre cel mai potrivit si efficient model disponibil. Pavajul, dalele sau elementele aditionale pe care le producem sunt potrivite pentru pavarea trotuarelor, aleilor, drumurilor din fata caselor, sediilor de firma, cladirilor industriale, precum si in interiorul halelor. Elementele aditionale ofera rezistenta suprafetei pavate, dar cu ajutorul lor puteti delimita intr-un mod elegant spatii verzi si aranjamente florale sau puteti schimba infatisarea fatadelor cladirilor folosind placajul imitatie de piatra Sparta. Produsele pe care le fabricam se executa in regim de comanda tocmai ca lucrarea dvs. sa iasa asa cum v-ati dorit.

 

1.

DURABILITATE SI REZISTENTA LA INGHET (datorate materiilor prime speciale folosite in procesul de productie).

2.

ESTE UN PRODUS ECOLOGIC, CURAT COMPARATIV CU ASFALTUL.

3.

IL PUTETI MONTA SINGUR.

4.

IN ORICE MOMENT SUPRAFETELE PAVATE POT FI REFACUTE RAPID, DACA INSTALATIILE DUMNEAVOASTRA SUBTERANE TREBUIE MODIFICATE SAU IMBUNATATITE.

5.

DIVERSITATEA DE FORME SI CULORI PERMITE MONTAREA PAVAJULUI LUAND IN CONSIDERARE PARTICULARITATILE TERENULUI.

6.

IN CAZUL IN CARE INTERVINE MONOTONIA IN ARANJAMENTUL PE CARE DUMNEAVOASTRA L-ATI ALES, IN FUNCTIE DE PAVAJUL CUMPARAT, AVETI POSIBILITATEA DEMONTARII SI REMONTARII ACESTUIA IN ALT MODEL, ASTFEL FIINDU-VA SATISFACUTA, FARA NICI O CHELTUIALA, DORINTA DE SCHIMBARE.

Administrator,
CIBOTARI GHEORGHE